2013 m. liepos 2 d., antradienis

Išgelbėsiu pasaulį! O gal ir ne...

Pasaulis kuo toliau, tuo labiau darosi tuščias... Nesupraskit klaidingai, jis ir toliau yra prikimštas žmonių... Sakydama „tuščias“  turiu omeny, kad beveik kiekvienam po saule gyvenančiam žmogučiui terūpi tik pinigų kiekis kišenėje, firminiai drabužiai, automobiliai, o ne žmogaus vidus, protas ir vertybės. Turbūt banaliai nuskambėjo, bet taip yra. Banali tiesa. Tereikia tik apsižvalgyti aplinkui: mokykloje populiarūs paaugliai nėra neturtingi, o kaip tik priešingai -  gyvena pasiturinčiai, rengiasi madingiausiais drabužiais... Žinot, dar visai neseniai galvojau, kad tie populiariausi nieko rimto ateityje nepasieks, juk jų intelekto lygis, drįsčiau teigti, gana žemas. Bet dabar supratau, kad tokie net dar daugiau pasieks, negu moksliukai*. Beprotiškai tikiuosi, kad klystu taip manydama... Bet net dabar pasižiūrėjus galime pamatyti, kad grožis turi didesnę reikšmę nei protas. O jeigu mes kuo toliau, tuo labiau vertinsim tik grožį... uhh... Net baisu pagalvoti kas bus. Na, tada suvienysiu visus stiprius protus ir mes pakeisim pasauly (kaip kvailai, naiviai ir juokingai nuskambėjo... Atsirado mat, pasaulio gelbėtoja...) .   



* Moksliukais  pavadinau žmogiukus, kurie rimtai žiūri į savo ateitį, mokykloje stengiasi pasiekti aukštų rezultatų ir pan.

 Paveiksliukai akims pailsėti... 









Tai tiek... Šiltai apkabinu ir nepaleidžiu iki kito karto...

1 komentaras:

  1. Drįsčiau paneigti tavo nusistatymą į populiariuosius. Kaip tik dažniausiai tie populiarieji būna labai linksmi, nuoširdūs ir mokslui atsidavę žmonės, tik iš išorės taip neatrodo
    ! Nekalbu apie visus, nes tikrai yra išimčių:)

    AtsakytiPanaikinti