2014 m. vasario 12 d., trečiadienis

Tiesiog nebegaliu

Vakarykštė gera nuotaika išėjo ir net užtrenkė prieš nosį duris, kad neliktų jokios vilties ją pasivyti. Mokykla. Ir dėl visko kalta ta velnio įstaiga, ir joje esantys žmonės: klasiokai, mokytojai ir... jis. Jis, kuris neberodo jokio dėmesio man. Valentino diena jau penktadienį, o jis sugriovė visus mano planus, kuriuos siejau su juo ir ta diena. Kuo daugiau vilčių, tuo daugiau nusivylimų. Ahh... Aš išsekau. Kiekvieną dieną prašau mamos, kad leistų nors vieną dieną pasėdėti namuose ir atsigauti. Nors vieną dieną. Deja.

Žinot, kažkaip visiškai nebeturiu jėgų. Nebėra jokio noro stengtis ir mokytis. Jei anksčiau grauždavau save dėl blogo pažymio, dabar man tai nė motais. Atsikeliu, užsidedu „viskas gerai“ kaukę, einu į mokyklą, šypsausi, sėdžiu pamokose, grįžtu namo, tampu savimi ir tiesiog sėdžiu savo kambaryje. Išsekusi ir kamuojama kažko, ko pati negaliu suvokti. Vis dėl to, dar nesu bedugnės apačioje. Stengiuosi daryti namų darbus, bet... Viskas kažkaip atrodo nesuprantama.



„Būk optimistė.“ Visada sau tai kartojau. „Savo bėdų neužkrauk kitiems, nenustok šypsotis ir gyvenk. Ne egzistuok.“ Šiuo metu, optimistiškumo nė kvapo, šypsena po truputį blanksta, o ir pasakyti, kad gyvenu, nelabai galėčiau... Na, bent jau nesidalinu bėdomis su kitais. Tik tai man beliko. 
Tai tiek... Šiltai apkabinu ir nepaleidžiu iki kito karto...

5 komentarai:

  1. Daugumai panašiai buvo ar yra. Taip, manau žinau, kad sunku, nelengva ir nuobodu, bet... Gal viskas praeis? Gal atsiras nors menkiausios energijos ir tikros šypsenos tavo veide? Na, o vaikinai ir liks tik vaikinais. Šiuo metu ir mano įsižiūrėtasis lyg ir nerodo didelio ir guodžiančio noro kalbėtis. Gal mėnulio fazės kaltos? O gal aš pati?...
    Tai praeis jei iki galo nesusmuksi. Susmukusiam žmogui daug sunkiau atsistoti nei priklaupusiam. Palaikau tave ir leidžiu virtualų apkabinimą šiai merginai apie kurią tu ir parašei - tau... Linkiu džiaugsmingos smulkmenos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Tau labai!
      Iš tiesų, labai reikalingas toks palaikymas, kaip tavo. Skaitant tavo komentarą suprantu, jog nesu viena, jog tai tik laikinas periodas, kurį išgyvensiu. Dar kartą - ačiū :)

      Panaikinti
  2. Vis dar dėl Jo... Ne kartą buvau panašioje situacijoje, bet vis tiek išlikdavau optimistiška. Išsiverkdavau, išsiliūdėdavau, visa širdimi tai darydavau, nes žinojau, kad tai baigsis ir po kiek laiko viskas bus nuostabu. Nepasiduok. Eik toliau. Spręsk problemas, su kuriomis susiduri. Viskas visada būna gerai.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sunku būti optimiste. Stengiuosi nepasirodyti kitiems silpna, šypsotis, bet... viduje aš žinau, kaip yra iš tikrųjų. Ahh... Tikiuosi, kad tavo žodžiai: "...po kiek laiko viskas bus nuostabu" kuo greičiau išsipildys...

      Panaikinti
    2. Aišku, kad viskas bus gerai, tik nepasiduok!! :)

      Panaikinti