2013 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

Suvalgiau savo desertą

Viskas kas geriausia, kaip desertas po paprastų pietų, įvyksta pabaigoje. Taip ir man. Vasara eina į pabaigą, o aš tik dabar patyriau tai, ko dar ilgai nepamiršiu. Taigi...

Iš tikrųjų, bijau kažką pasakyti tokio, ką paskui bus gėda skaityt, bet... Šiuo metu, privalau tai įamžinti popieriuje. Didelė tikimybė, kad dabar skaitote tai, kas po kelių mėnesių, savaičių, o gal net dienų, nebeegzistuos, nes nuspręsiu tai ištrinti.

Atleiskit, kad sugadinau jūsų porą nervų ląstelių, bet dabar jau tikrai einu tiesiai prie reikalo. Taigi, turėjau vieną nuostabų savaitgalį draugų būryje. Tame būryje buvo ir JIS, kuris, reikėtų paminėti, bet labai nesinori to matyti juodo ant balto,- yra gerokai vyresnis už mane (turiu omeny ne vienerius, ne dvejus ir net ne trejus metus). Tik neskubėkit teisti dėl amžiaus.   
Žodžiu, jau anksčiau jis man krito į akį, bet tą kartą jis dar labiau mane sudomino. Tie jo žvilgsniai, bandymas atkreipti mano dėmesį. Na... Aš tiesiog negalėjau nepasiduoti mane užvaldžiusiems jausmams. Taigi, tą savaitgalį (ne)noromis su juo flirtavau: „gilus“ akių kontaktas, nuoširdžios šypsenos, juokas, atkaklus noras pašokti su manimi, „netyčiniai“ jo prisilietimai, atsargus ir jam gana netikėtas manųjų lūpų prisilietimas prie jo skruosto, kai susitikę apsikabinom.. Ohh... Nėra ko stebėtis, kad taip aukštai skraidžioju padebesiais. Na ir kas, jei tai ir buvo flirtas be pasekmių, kuris daugiau niekur nepažengs, bet užtat jis labai praskaidrino mano vasarą.

Nežinau kur dingčiau iš gėdos, jei tai perskaitytų JIS arba mano draugai. Meldžiu, kad taip neatsitiktų. Nenoriu apsisunkinti sau gyvenimo aiškindamasi kitiems apie savo jausmus jam. Nenoriu ir tikrai to nereikia.


Tai tiek... Šiltai apkabinu ir nepaleidžiu iki kito karto...

8 komentarai:

  1. Tai yra tavo asmeninis blogas, tu čia rašai tai, ką nori rašyti, o ne tai, ką kiti norėtų paskaityti. Dėl amžiaus - patikėk, tikrai esu dar ne tokių atvejų girdėjus. Mano viena 15metė pažįstama įsižiūrėjo 27 metų vyriškį, kuris dar ir 7m. kalėjime sėdėjo. Taip, kad tavo situacija ne tokia ir bloga. Jei norėsi kada pakalbėt apie tai su kuom nors, kas nėra iš tavo draugų rato ir pnš - aš tavo paslaugoms. Esu daug panašių situacijų girdėjus ir netgi panašią išgyvenus. Jaunystė - kvailystė. Jei, ką mano FB turi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš tavo komentaro supratau, kad skaitant šį įrašą, susidaro įspūdis, jog gailiuosi ar liūdžiu dėl kažko. Jokiu būdų taip nėra, o kaip tik priešingai: džiaugiuosi, kad su juo susipažinau, visiškai nieko nekeisčiau, jei leistų atsukti laiką atgal, esu patenkinta viskuo, kas įvyko ir dabartine situacija/padėtimi . :)
      Atleisk, jei neteisingai tave supratau... Mano protas,nuovoka, supratimas šiandien trumpam išėjo atostogų ;D

      Panaikinti
  2. kiek tarp jusu yra metu skirtumas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atleisk, bet nesakysiu... Galiu išsiduoti, kad ir ne ketveri metai...

      Panaikinti
  3. O aš puikiai tave suprantu, ir pati buvau tai patyrusi praeitą vasarą.. Ir pastebėjau, kad tikrai kas nors nuostabaus įvyksta pabaigoje. Tikrai tikrai. Keista.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dantų pasta ( labai nerealiai sugalvojai pasivadint ;) )- man ir tai labai keista, kad geriausia atsitinka pabaigoje... Na, turbūt tai yra vienas tų dalykų, kurių mes negalime paaiškinti... :)

      Panaikinti
  4. Sveika :)
    O aš manau, ko tik nenutinka šiame gyvenime. :)
    Juk būna įsimyli vyras jaunesnę (arba esmė ne meilėje, kaip daugiausia būna). Būna ir atvirkščiai (tavo atveju) . Tik klausimas ar tai buvo tiesiog susižavėjimas ar kažkas rimčiau? Nes iš tiesų, dažnao painioja žmonės, simpatijas su meile.
    O dėl to, kad turėjai kažką kas tau paįvairino vasarą, sveikinu :)
    P.S. Tikėkimesjis nesužinos apie tai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, tai buvo tiesiog trumpas susižavėjimas, nes meile to pavadinti tikrai negalėčiau. Galbūt, kitą vasarą susitiksime pačioje pradžioje ir visa mano vasara bus įspūdinga. :D galbūt...Juk svajoti niekas nedraudžia. :)
      P.S. dėkoju, kad išsakei savo nuomonę, man ji labai daug reiškia ;))

      Panaikinti