2013 m. gruodžio 20 d., penktadienis

Ir aš džiaugiuosi ateinančiomis šventėmis

Kalėdinės atostogos!!! Pagaliau. Jau tikrai reikėjo poilsio po visų mokslų, kontrolinių ir visos tos mokyklos aplinkos. Nors... Šią dieną pakartočiau dar kartą. Bet galbūt tada ji nebebūtų tokia ypatinga, kaip dabar..? Kad ir kaip ten bebūtų, ši diena buvo nuostabi. Pasipuošiau savo labai mylima ir bent jau man, labai gražia, suknele, ir visą dieną sau atrodžiau be galo graži. (Tiesiog, paskutinę dieną, norėjau atrodyti kažkaip ypatingai.) O dar taip smagu, kai draugai pagiria, kad labai nuostabiai atrodai, tai ... Pasijutau kaip ant sparnų. Visoje mokykloje tvyrojo kalėdiška nuotaika. Visi šypsojosi, sveikinosi, linkėjo šiltų švenčių. O po keturių sutrumpintų pamokų, puikiai leidom laiką klasės vakaronėje. Apsikeitėme dovanomis (gavau ypač mielą meškiuką, kvepiančią žvakę, „Milka“ ir svarbiausia, nuoširdžią atvirutę.) Tada visi pavalgėme (galbūt reikėtų sakyti tiesą, persivalgėme) ir žaidėme „Šaradus“ (jau kažkada sakiau, kad tai labai panašus žaidimas į seniau rodytą laidą per Lietuvos rytą „Gongo Gangas“). Buvo laabai linksma. Vėliau, apie 14 val. po truputį skirstėmės, o atsisveikinant, auklėtojas apsikabino ir palinkėjo gražių švenčių. Tą prasme, gal viskas būtų gerai, jei nebūčiau susifeilinusi. Aš tiesiau auklėtojui ranką, kad atsisveikinčiau, o tas apsikabino. Atrodė, na.. Švelniai tariant, juokingai. Vėliau eidama namo su draugėmis, tiek iš to juokėmės, kad net pilvus skaudėjo.

Tiesą sakant, pastaruoju metu užplūdo noras būti draugiška, linksma, pasisveikinti su kiekvienu sutiktuoju, palinkėti jaukių švenčių, dovanoti kitiems džiaugsmą, šypseną. Tiesiog, noras būti gera. Taip, dėl to, kaltos šventės. Tik jų dėka, mano širdis alsuoja šiluma, džiaugsmu ir laime.


Ir nemanykit, kad noras, tik ir liko noru. Ne. Valgyklos padavėjai, kuri man atrodo labai mielas, šiltas žmogus - įteikiau šokoladą. Mokytojoms - po nuoširdžią atvirutę. O su visais kitais, mane, ir ne tik, supančiais žmonėmis, stengiausi pasidalinti savo kalėdine dvasia, užkrėsti juos gera nuotaika.
Labai noriu, kad ši gerumo akcija, mane aplankytų ne tik per Kalėdas, bet ir išliktų visus ateinančius metus. 

Jaukių, ramių, šiltų Jums Šv.Kalėdų ir prasmingų, sėkmingų bei laimingų ateinančių 2014-ųjų metų.



Tai tiek... Šiltai apkabinu ir nepaleidžiu iki kito karto...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą